Zimní slunovrat je magickým okamžikem.
V tento den je síla Slunce nejslabší, moc temna dosahuje vrcholu. Slunce se záhy vrací v plné síle a svým zářivým svitem odhaluje pravdu. Stará cesta musí odejít, aby mohla začít nová.

Nastává čas růstu, posunu a světla. V našich životech již není prostor pro cokoliv nefunkčního, co by nám ubíralo naší drahou energii. Naše intuice a vnitřní pocity jsou důležité. Naslouchání své vnitřní intuici má hodnotu zlata. Vykročme ve své pravdě dál …

Kolekce WENUS
Kolekce WENUS

Harmonie v životě je důležitá, stejně tak šaty, které nosíme mají velký vliv na naši vnitřní pohodu. Zkuste se 30 dní cítit skvěle ve svých šatech každý jeden den a uvidíte velkou změnu ve svém životě. Nahraďte nošení šatů za zdobení se šaty!

Není zde myšlena přehnaná marnivost a povrchnost. Vytvořit perfektní šatník na míru je práce kvalitní stylistky. Módní stylistka by měla být dostatečně intuitivní a zkušená, aby brala v potaz nejen tvary těla, vhodný styl a barvy, ale také Vaši celkovou osobnost. WENUS se specializuje na intuitivní tvorbu na míru z kvalitních materiálů. Každá žena je originál a tvorba WENUS spojuje originalitu, módní trendy, typologii barev, střihy na míru a také v jemnosti intuice tvoří šaty pro Vaši duši.

Můžete mít v šatníku připraveno několik perfektní outfitů na ramínku, aniž byste každý den ztrácela svůj drahocenný čas nerozhodností a dlouhým časem před zrcadlem. Vytvořte si s WENUS několik slušivých šatů, které Vám díky dokonalé barvě a střihu sednou na míru. Stylistka WENUS Vám pomůže doladit celkový outfit doplňky, v kterých se budete cítit skvěle!

Požehnané Vánoce a šťastný nový rok 2022 !

Lenka Petříková

WENUS | designérka & stylistka